Psychologe

Ga je door een moeilijke periode? Zit het even niet mee? Raak je er niet alleen uit? Wacht niet te lang om je te laten omringen en helpen. Als eerstelijnspsychologe sta ik graag klaar om een helpende hand te bieden.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ben je uit balans geraakt, twijfel je aan jezelf, zit je in een situatie waar je je niet goed in voelt, zoek je ondersteuning om enkele zaken op een rijtje te zetten? Ik ondersteun en begeleid je graag om inzicht te krijgen in je emoties en situatie en in het vinden van een nieuwe manier om hiermee om te gaan. Tijdens de sessies nemen we de tijd om samen aan de slag te gaan met jouw vraag of probleem waarbij jij als persoon in jouw unieke situatie centraal staat. Zowel volwassenen, adolescenten als kinderen zijn welkom. Problematieken waarmee cliënten bij me aankloppen zijn o.a.:

  • Stress
  • Angst
  • Depressie
  • Burn-out
  • Relatie- en gezinsproblemen
  • Leerproblemen

Over mezelf

Als klinisch psychologe heeft het me altijd geboeid om bij te dragen aan het welzijn van anderen, zij het in hun dagelijkse bezigheden als medewerker in een organisatie, zij het in hun privéleven. De afgelopen 25 jaar bouwde ik als consultant een uitgebreide ervaring op in de boeiende wereld van HR. Ik legde me in eerste instantie toe op rekruteringsopdrachten, maar verlegde mijn focus geleidelijk meer naar selectie, training en begeleiding van medewerkers en groepen enerzijds en inhoudelijke HR-projecten anderzijds. Gedurende mijn carrière als HR-consultant in zowel kleine als grote rekruterings- en selectiekantoren kwam ik steeds dichter bij mijn eigen professionele drijfveren. Dit resulteerde in 2012 in de oprichting van mijn psychologenpraktijk naast mijn activiteiten als zelfstandig HR Consultant.

Praktische informatie

Aanmelden kan telefonisch of via e-mail.

Een eerste consultatie duurt een uur en dient als intakegesprek waarbij we jouw hulpvraag in kaart brengen. Ik hecht enorm veel belang aan een match tussen de cliënt en mezelf. Wanneer er een match is, maken we afspraken voor een eventueel vervolgtraject.

Het vervolgtraject bestaat uit meerdere sessies die 45 minuten tot een uur duren. Hoe het veranderingsproces precies verloopt en hoeveel sessies er nodig zijn, is moeilijk te voorspellen en hangt van diverse factoren af.

Tarieven: Het honorarium voor een sessie bedraagt €65. Betaling gebeurt cash of via de payconiq- of bancontact-app aan het einde van elke sessie. Er is geen Bancontacttoestel aanwezig in de praktijk.

Voor kwetsbare mensen met lichte tot matige psychische klachten die tot nu de weg naar psychologische hulp niet vonden is er mogelijkheid op psychologische begeleiding aan een verlaagd tarief. Het honorarium voor een sessie bedraagt dan €11 (of €4 in geval van verhoogde tegemoetkoming). Tijdens het intakegesprek bekijk ik graag samen met jou of je in aanmerking komt voor dit verlaagde tarief. Meer informatie over de conventie kan je terugvinden via https://psychewijzer.be/epzvlaamsbrabant

In geval je verhinderd bent, gelieve ten laatste 2 volledige werkdagen (48u) op voorhand je afspraak te annuleren of te verplaatsen. Dit geeft me de mogelijkheid om andere cliënten die dringend hulp nodig hebben alsnog een afspraak aan te bieden.

Maak een afspraak

Vul het formulier hiernaast in om een afspraak te maken of als je meer informatie wilt.

We bewaren de informatie die je doorstuurt tijdelijk en met respect voor je privacy.