Over ons

Sophie en Frank zijn de drijvende krachten achter UNIT7. Als toegewijde gidsen staan ze klaar om individuen en organisaties te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. Ze geloven er rotsvast in dat iedereen impact kan hebben en staan te popelen om jou te helpen jouw unieke stempel te drukken.

Wie zijn we?

UNIT7 is geïnspireerd door de '7 levels of consciousness' van Richard Barret. In onze huidige wereld ligt de focus vaak op resultaten. Maar wat écht telt, zijn de waarden en overtuigingen achter die resultaten. Deze bepalen onze cultuur en het verschil tussen succes en falen.

Sophie en Frank zijn ervan overtuigd dat ieder individu en elke organisatie een unieke bijdrage wil leveren aan zijn gemeenschap of sector. Iedereen heeft een eigen verhaal en een eigen manier om impact te maken. Het is onze passie om je te helpen dat verhaal te vinden en tot leven te brengen, zodat je echt het verschil kan maken.

UNIT7 staat voor een professionele en tegelijk mensgerichte benadering.

Missie / Visie

Voor Jou

Bij ons kan je terecht voor begeleiding in jouw persoonlijke reis naar welzijn. Samen leggen we de focus op jouw persoonlijke groei en welzijn, waardoor je in staat bent je volledige potentieel te benutten. Ons doel is om jou te ondersteunen in je ontwikkeling en het bereiken van je aspiraties.

Voor Bedrijven

We bieden bedrijven strategische ondersteuning, zowel gericht op menselijk welzijn als op organisatorische ontwikkeling. Dit omvat het versterken van bedrijfsculturen, bevorderen van het welzijn van medewerkers en het uitstippelen van bedrijfsstrategieën voor groei en verbetering. Onze visie is om een harmonieuze en productieve werkomgeving te creëren, en tegelijkertijd de organisatorische doelen en ambities te realiseren.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ga naar de contactpagina om een afspraak te maken of als je meer informatie wilt.