Feel Good, Perform Better

Bij UNIT7, laten we je stralen, waardoor je nóg beter presteert. Samen bouwen we aan jouw positieve groei in het leven en op het werk.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Onder 'Consultancy' tref je een uitgebreide lijst van onze bedrijfsdiensten aan. Als je geïnteresseerd bent in persoonlijke begeleiding, neem dan een kijkje bij 'Psychologe'

Over UNIT7

Mensen, afdelingen en bedrijven helpen groeien is wat centraal staat bij UNIT7. We bieden een breed scala aan HR-gerelateerde diensten aan, waaronder assessments, persoonlijke ontwikkeling, teambegeleiding en het tijdelijk overnemen van HR-taken. Met onze jarenlange expertise en gedrevenheid, zijn we trots op het leveren van maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw behoeften. Daarnaast helpen we je bij strategische vraagstukken met betrekking tot de verdere ontwikkeling en innovering van je bedrijfsactiviteiten.

Dit kun je verwachten

UNIT7 staat voor een warme en flexibele aanpak, variërend van enkele uren per week tot volledige dagtaken. Of het nu gaat om korte of langdurige opdrachten, we passen ons moeiteloos aan. Onze persoonlijke benadering, no-nonsense aanpak en focus op kwaliteit en mensgerichtheid zijn onze kernwaarden.

 • Professioneel

  UNIT7 staat voor een hoog niveau van professionaliteit in zijn dienstverlening en benadering van klanten.

 • Mensgericht

  UNIT7 is mensgericht en begripvol in zijn aanpak, met aandacht voor de behoeften van organisaties en emoties van individuen.

 • Inspirerend

  UNIT7 inspireert mensen en bedrijven om hun potentieel te ontdekken en stimuleert hen om positieve verandering na te streven.

 • Toegewijd

  UNIT7 ondersteunt en begeleidt vol overgave en passie zijn klanten, met een sterke focus op het behalen van resultaten en succes.

 • Warm

  UNIT7 benadert mensen en bedrijven op een warme, empathische manier en creëert een ondersteunende sfeer voor zijn klanten.

Wat zeggen klanten?

Maak een vrijblijvende afspraak

Ga naar de contactpagina om een afspraak te maken of als je meer informatie wilt.